Gezocht voor 5 – 15 uur per week (BSO Martinus Bussloo):

Gezocht voor 5 – 15 uur per week (BSO Martinus Bussloo):

Een enthousiaste collega met bijzondere talenten die de ervaringen van onze kinderen kan verrijken. Haal jij de kunstenaar in elk kind naar boven of leer jij ze vogelhuisjes maken? Vind jij het leuk om hutten te bouwen of maak je van onze kinderen het vrolijkste moddervoetbalteam? Als jouw talent onze kinderen verrijkt, dan vinden wij jou geweldig! Je komt te werken op een prachtige locatie in een groene omgeving, nabij Bussloo. Naast de locatiemanager en de BSO-coördinator is ook het team van St. Martinus voor jou beschikbaar!

Kinderopvang Kindernet – ‘Net even anders’

Bij Kindernet zijn wij van mening dat jij de vrijheid hebt om je functie naar eigen inzicht in te vullen. Hoe je de tijd tussen school en thuis voor de kinderen voorbij laat vliegen, is dus geheel aan jou!

Daarbij heb je de beschikking over het activiteitenprogramma DoenKids, zodat je de kinderen elke dag de leukste activiteiten kunt bieden, die passen bij hun leeftijd, interesses en vaardigheden. Ook kun je gebruik maken van alle faciliteiten van school, zoals het atelier en het restaurant. Doe jij met ze mee? Help jij ze spelenderwijs om vrolijke en zelfstandige tieners te worden?

voetballen

Interesse in deze leuke baan?
Wacht dan niet te lang en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je een vraag over de vacature of over het werken bij Kindernet?
Neem dan gerust contact op met ons Centraal Bureau, via (0575) 533 800 of per mail hr@kdvkindernet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.