Buitenschoolse opvang
Voorst

Buitenschoolse opvang
Voorst

Nieuwsgierig geworden?
Plan een rondleiding in bij één van onze BSO’s of schrijf je kind gelijk in.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een rondleiding in bij één van onze BSO’s of schrijf je kind gelijk in.

Ben je op zoek naar unieke en kleinschalige buitenschoolse opvang Voorst (BSO)? Dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen bij één van onze locaties in Voorst.

In basisschool St. Martinus in Bussloo (Voorst)  vindt u buitenschoolse opvang Martinus. Een kleinschalige BSO-locatie, voor 4 tot en met 12 jarigen, in een groene omgeving omringd door bos en weiland. Met rust en ruimte om volop te kunnen spelen en te ontdekken in een natuurlijke omgeving.

Vooralsnog in de locatie open open op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende belangstelling kunnen wij onze deuren ook op andere dagen openen. Op onze BSO-locaties werken wij met DoenKids. Met DoenKids hebben de pedagogisch professionals toegang tot duizenden activiteiten en allerlei uitdagende activiteitenprogramma’s. Kinderen hoeven zich dus niet te vervelen.

Ook op deze locatie werken betrokken en bevlogen pedagogisch professionals. Tot slot is ook prettig om te weten dat ons uurtarief zeer voordelig is!

BSO Martinus Bussloo
Voorst

De Stadstuin
Reviews van onze klanten

Hoewel onze kleine nog maar 4,5 maand is en nog maar 1,5 maand twee dagen per week naar Het Nestje gaat, zijn we erg blij met de zorg en communicatie.

We zien een lachende baby op de foto’s die we doorgestuurd krijgen en volgens ons zijn de dames van de babygroep lief voor elk van hen.

Er is ook ruimte om je persoonlijke wensen door te geven en daar wordt naar geluisterd. Ik hoop dat ons mannetje nog bijna 4 jaar volop kan genieten, ontwikkelen en spelen hier!

Roy en Daniëlle Bonhof

Wij zijn erg tevreden over het kinderdagverblijf. De pedagogisch medewerkers zijn betrokken en lief. Gedurende de dag word je op de hoogte gehouden via de app met een verhaaltje en/of foto van je kind. Ons zoontje gaat er met veel plezier naartoe en zijn zusje zal vanaf januari ook starten.

Petra Stinissen

De Bloementuin is een super leuke locatie met super lieve leidsters!

Nuriye Kara Kale

Wij hebben gekozen voor De Binnentuin vanwege de opvang tot 18.30. En we zijn erg tevreden! Medewerkers zijn inlevend in zowel kind als ouder.

Onze zoon was wat onwennig na de coronaperiode, maar ging al na een paar weken met een glimlach op zijn gezicht naar de opvang en loopt nu enthousiast naar de medewerkers. Als ouder laat ik mijn kind met een goed gevoel achter op de opvang. Wij zijn erg tevreden!

Bonnie Veenendaal

Mijn zoon gaat naar de bso in Rotterdam.  Het feit dat het gevestigd is binnen de basisschool van mijn zoon is al een dikke pluspunt. Dit zorgt zowel voor onze zoon als ons als ouders voor een vertrouwde omgeving.

Mijn zoon zou er het liefste iedere dag naartoe gaan.. Hij heeft het erg naar zijn zin. Ook is hij erg blij met zijn leidster die hem met geduld en liefde bejegend. Hij wordt voldoende geprikkeld door de verschillende activiteiten die aangeboden worden. Het kind staat centraal wat erg voelbaar is als ouder. Ik waardeer alle leidsters die zich met z’n allen inzetten voor mijn kind. Sindskort ben ik ook betrokken als oudercommissie lid. Ik mag mijn stem namens de ouders uitbrengen. Samen maken we er wat moois van😉 Ik wil iedereen achter de schermen en op het werkvloer bedanken voor hun inzet!

Kübra Diyenli

Onze dochter Zooey was anderhalf jaar oud toen zij naar De Bloementuin ging. Er was een warm welkom vanuit de vlinder groep en Zooey was vanaf dag 1 stapelgek op deze plek.

Nu is ze al bijna 4 en gaat binnenkort de bijtjes groep verlaten. Wij, ouders van, zijn ontzettend blij dat wij voor deze plek hebben gekozen. Warme & betrokken leidsters, leuke activiteiten en leuke omgeving om in op te groeien tot aan de basisschool leeftijd.

Lotte Buunk

De Lavendeltuin is een prettige opvanglocatie voor beide dochters. Leidsters zijn kundig en denken altijd met je mee. Beide dochters gaan altijd met veel plezier naar de opvang toe.

Irene Berends

Mijn zoon wordt altijd super verzorgd bij De Kidsgarden. De leidsters zijn erg lief en betrokken. Goede overdracht, ze weten precies hoe mijn zoon is en wat hij nodig heeft.

S. Palm

Bij De Stadstuin werkt een enthousiast en gedreven team! Ik draag mijn kind iedere keer weer met het volste vertrouwen aan hen over.

Rienke Willems

De Peutertuin; daar wordt mijn zoon spelenderwijs uitgedaagd tot ontwikkeling! Leidsters hebben oog voor zijn eigen tempo en karakter waardoor het erg vertrouwd en huiselijk is.

Jantien Burgler

Wij zijn er tevreden over Kidsgarden. Een hele fijne opvang met lieve en goede pedagogisch medewerkers. Ze hebben oog voor onze dochter en als ouder word je goed betrokken bij het reilen en zeilen van Kidsgarden!

Corine

’t Nestje is een geweldige kinderopvang. Lieve en hele kundige leidsters. De focus van hen is om je kind iedere keer weer een leuke en leerzame dag te bezorgen.

Dit wordt ook zeer goed aangestuurd vanuit kantoor. Altijd bereid om mee te denken en mee te plannen. Ik ben ’t Nestje enorm dankbaar voor het afgelopen eerste jaar en kan het iedereen aanbevelen. Onze zoon gaat elke dag dat hij naar ’t Nestje gaat met heel veel plezier!

Judith

De kaboutertuin is een top locatie. Een mooie buitenruimte en omgeving en super lieve leidsters. Mijn kinderen gaan er met veel plezier heen en ik laat ze met een gerust hart daar achter.

Joyce

Mijn dochter gaat naar de Bso bij De Lavendeltuin op de dinsdagmiddag! Ze heeft het super naar haar zin! En gaat met heel veel plezier er naar toe! Lieve leidsters en leuke activiteiten worden er georganiseerd!

Marleen

Onze dochter van gaat al vanaf dat mijn zwangerschapsverlof erop zit naar de Kidsgarden, dit is nu iets meer dan een jaar geleden en ze gaat altijd met plezier!

Als we aan haar vragen: ga je vandaag met de kindjes spelen? Dan pakt ze meteen enthousiast haar jas en tasje! Ze geniet zichtbaar bij de Kidsgarden. Wij zijn heel erg tevreden! Dikke pluim voor de lieve leidsters!

Jessica , Your Content Goes Here

Wat een lieve meiden werken er op de Bloementuin! Onze zoon van 7 maanden oud gaat er met een glimlach heen en wij halen hem weer met diezelfde lach op!

Jamie

Met veel plezier gaat mijn dochter naar De Bloementuin. Leidsters ondernemen veel activiteiten. Een mooie veilige vertrouwde plek waar mijn dochter een goede basis krijgt als ik aan het werk ben.

Michelle

Schrijf je kind
in bij
KDV Kindernet!