Buitenschoolse opvang
Martinus

Buitenschoolse opvang Martinus

BSO Martinus

Buitenschoolse opvang Martinus is een fijne, kleinschalige BSO-locatie gehuisvest in de St. Martinusschool in Bussloo (gemeente Voorst). Vlakbij het recreatiegebied Bussloo, waar we bij mooi weer makkelijk naar toe kunnen gaan. De locatie maakt gebruik van diverse ruimtes in de school, zoals het atelier, het restaurant en de ruimtes van de onderbouw. Achter de school ligt een geweldig groot grasveld waar we met elkaar een potje kunnen voetballen, maar ook de buitenruimte biedt volop mogelijkheden om te kunnen klimmen, klauteren, te kunnen ravotten en zelfs bij de vuurplaats kunnen we een broodje bakken. Aan de andere kant van de weg is het bos van de barones. Daar kunnen we heerlijk kunnen wandelen of een potje ‘levend Stratego’ kunnen spelen.

BSO Martinus biedt ruimte voor 22 kinderen, de locatie opent op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Daarbinnen is ook flexibele opvang mogelijk. Bij voldoende belangstelling kunnen we ook op andere middagen open. Ook tijdens schoolvrije dagen en in de schoolvakanties zijn wij ook op die dagen open.

Wat deze locatie uniek maakt is de prachtige, natuurlijke buitenruimte. Hier kunnen kinderen volop ontdekken! Kortom: een bijzondere locatie!

Het vaste team pedagogisch professionals staat voor uw kind en u klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding. Omdat wij hier graag de tijd voor willen nemen vinden wij het erg prettig als u hiervoor een afspraak wilt maken.

Bekijk de locatie

Buitenschoolse opvang Martinus is een fijne, kleinschalige BSO-locatie gehuisvest in de St. Martinusschool in Bussloo.

“We zijn vaak met de kinderen buiten te vinden.
Immers er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding.”

Gegevens

Deventerweg 18
7383 AB Voorst

0571 – 261510
martinus@kdvkindernet.nl
LRK: 2079 29789

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

14.00 – 18.30 uur
14.00 – 18.30 uur
nog niet geopend
14.00 – 18.30 uur
nog niet geopend
gesloten
gesloten

Gegevens

Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

0575-547010
stadstuin@kdvkindernet.nl

LRK: 163974445
GGD inspectierapport

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 18:30
Dinsdag: 07:00 – 18:30
Woensdag: 07:00 – 18:30
Donderdag: 07:00 – 18:30
Vrijdag: 07:00 – 18:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Welkom ouders bij BSO Martinus!

Ik ben Monique Pelgrim en werk als locatiemanager binnen de locaties in Zutphen en Voorst. Mijn doel is om, samen met de pedagogisch professionals, te zorgen voor een fijne opvang waar kinderen spelend kunnen leren en, in hun eigen tempo, zichzelf kunnen ontwikkelen. Wij hebben een fijn en professioneel betrokken team en vinden het belangrijk om een veilige en vertrouwde opvang te creëren waar medewerkers, ouders en vooral de kinderen zich “thuis” voelen en zichzelf kunnen zijn.

BSO Martinus is gehuisvest in de St. Martinusschool in Bussloo, aan de Deventerweg.  Wij hebben ruimte voor 22 kinderen in de leeftijd van 4 totdat zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Met de kinderen zijn wij meestal buiten te vinden, naar het bos, een potje voetballen op het grote grasveld achter de school of naar de recreatieplas Bussloo! Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Naast heerlijk spelen in onze mooi ingerichte groepsruimtes en op het uitdagende schoolplein, maken we ook graag iets lekkers in de keuken van het restaurant van de school.

Wij hopen u snel te ontmoeten. Kom gerust een keer langs voor een kop koffie!

Monique Pelgrim van KDV Kindernet
Locatiemanager Monique Pelgrim

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Sfeerimpressie
Buitenschoolse opvang Martinus