Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Een gezellige plek voor uw kind.

U kent vast de kreet ‘alles wat aandacht krijgt, groeit.’ En zo is het precies. Wanneer uw kind bij ons naar het kinderdagverblijf gaat, wordt het ondergedompeld in aandacht. Tienduizend knuffels en heel veel kusjes; het kan wat ons betreft niet genoeg zijn.

Bij baby’s houden we het ritme van thuis aan. Dat is wel zo vertrouwd. Een rustige omgeving waar de allerjongsten op een veilige manier de wereld ontdekken. En dreumesen en peuters zoeken juist meer uitdaging en grenzen op. Laten wij dat nu superleuk vinden en vooral stimuleren!

“Tijdens het verschonen praten wij volop met uw baby. Het is echt een mooi één-op-één moment tussen uw kind en de pedagogisch professional.”

Spelen en leren

Bij ons mag uw kind vallen en opstaan. Het mag ‘fouten’ maken en daarvan leren. Wij begeleiden kinderen in hun spel, maar alleen als dat nodig is. Zelfstandig spelen en ontdekken vinden wij net zo belangrijk. Kinderen leren door te spelen namelijk!

Het kinderdagverblijf moet vooral een gezellige plek zijn. Een plek waar we volop liedjes zingen, boeken voorlezen, samen eten en werken met leuke thema’s.

We spelen veel buiten en ontdekken de natuur. Stiekem vinden wij ‘die wereld buiten’ nog interessanter dan binnen. En vies worden? Dat mag gewoon. Zeg nu zelf: vond u het als kind ook niet razend interessant om in de plassen te stampen?

Wat neemt u mee?

U hoeft niet zoveel mee te nemen. Bij baby’s vragen wij u wel uw eigen flesvoeding mee te geven. Een speentje of knuffeltje kan ook fijn zijn voor uw kind, net zoals een eigen slaapzak. En, niet onbelangrijk, een setje schone kleding. We zijn veel buiten en bij ons mogen de kinderen vies worden tijdens hun ontdekkingstocht. Daar leren ze van! Trek uw kind dus niet de beste kleding aan, die kunt u beter voor thuis bewaren. Luiers en alle andere voeding verzorgen wij.

Wat neem je mee naar Kindernet