Net even anders.

Bij Kindernet doen we de dingen graag ‘net even anders’. Zo bieden wij op een aantal locaties een vers bereide warme maaltijd aan. Deze warme maaltijd eten we ’s middags (super lekker en vooral heel gezellig) en aan het eind van de middag krijgt uw kind dan nog een broodmaaltijd. Zo heeft u, als u thuis komt, alle tijd en rust om aandacht aan uw kind te geven. Hoe fijn is dat!

In de zomer organiseren we in de gemeente Doetinchem ‘de Peuter Zomerspelen‘ voor peuters die niet op vakantie gaan of een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. We zijn een maatschappelijk betrokken organisatie en hebben zelfs warme banden met de kinderopvang in het Caraïbisch gebied.

Als uw kind een VVE-indicatie krijgt van het consultatiebureau, kunnen oudergesprekken ook bij u thuis plaatsvinden. Een oudergesprek kan een intakegesprek zijn voordat de opvang start of een voortgangs-/ontwikkelingssgesprek over uw kind.

Onze opvang is (bijna) all-inclusive. De luiers, fruit, de tussendoortjes én de broodmaaltijd zijn inbegrepen. Op sommige locaties bieden wij zelfs een warme maaltijd aan.