Kwaliteit

Vind uw locatie

U wilt toch niets dan het beste voor uw kind?

Een goede kinderopvang staat of valt met de kwaliteit. Zijn er lieve, betrokken en gediplomeerde medewerkers? Krijg ik snel antwoord op vragen? Word ik ‘gezien’ als ouder? Is er een goed pedagogisch beleid? Zomaar wat vragen die u zich wellicht stelt. Dat begrijpen wij. Wij investeren dan ook dagelijks in onze kwaliteit. Zowel op locatieniveau, als op organisatieniveau.

We vinden het belangrijk dat de kinderen gezond eten, veel buitenspelen en bewegen. Sterker nog: wij hebben zelfs het kwaliteitskeurmerk gezonde kinderopvang!

Daarnaast hebben we op iedere locatie een apart beleid Veiligheid & Gezondheid. Zo weet u zeker dat uw kind in vertrouwde handen is.

Pedagogisch beleid

Wij gaan heel bewust met uw kind en u om. Ons doel is dat u beiden een fijne tijd ervaart bij Kindernet. Dat uw kind zich volop kan ontwikkelen. In een vertrouwde maar ook uitdagende omgeving.

We hebben dan ook een uitgebreid pedagogisch beleidsplan. Hier staat beschreven hoe wij de dingen doen. Daarnaast heeft iedere locatie ook nog een eigen pedagogisch werkplan.

Lees ons pedagogisch beleid

“Wij investeren iedere dag weer
in onze kwaliteit.”

Inschrijven