Buitenschoolse
opvang

Dé plek om leuke dingen te doen na school. Én in vakanties.

Na een dag school is het tijd voor ontspanning. Onze buitenschoolse opvang is daar de perfecte plek voor. Uw kind kan altijd kiezen uit leuke activiteiten. Zullen we die gezonde smoothie maken? Trekken we eropuit in de natuur? We zijn namelijk veel buiten. Of gaan we verder met dat kunstproject? Alles kan en veel mag!

Uw kind kiest zelf of het mee wil doen aan een activiteit of niet. Liever chillen met vriendjes op de bank? Lekker tutten met vriendinnetjes? Huiswerk maken? Allemaal prima. Buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd na school tenslotte!

“Op de buitenschoolse opvang
bepaalt uw kind zelf wat het wil doen.”

Vakantie is een feestje!

In de vakanties zorgen we altijd voor een superleuk programma. We hebben alle tijd om op de locatie bijzondere activiteiten te organiseren. En natuurlijk zijn er uitstapjes. Dat maakt het zo gezellig om naar de vakantie BSO te komen. En die uitstapjes zijn gewoon bij de prijs inbegrepen. Wel zo fijn!

Wat neemt uw kind mee?

Heel simpel. Niets.
Uw kind neemt natuurlijk zijn schooltas mee naar ons als het uit school komt. In vakanties hoeft uw kind niets mee te nemen. Wij verzorgen al het eten en drinken. Dat is allemaal in de prijs inbegrepen.

Buitenschoolse opvang Kindernet