Pedagogisch
Professional

Pedagogisch Professional

Bij Kindernet vangen we geen kinderen op, maar maken we herinneringen!

En dat doen we bij Kindernet echt. Daar trekken we erop uit met de kinderen, spelen we elke dag buiten, wat voor weer het ook is. Daar wordt gespeeld, gelachen, gehuild, gevochten en natuurlijk maken we het ook weer goed met elkaar.

We zijn creatief, groen, maken plezier en doen activiteiten in een groep met leeftijdsgenootjes, individueel en samen, met de echte wereld als inspiratiebron. Ook gaat wat wij doen verder dan dat. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. En zijn daardoor…net even anders.

En om dat waar te kunnen maken, hebben we een bijzondere organisatie: warme harten, verstandige hoofden, all-inclusive, flexibel beleid, veel eigen verantwoording, korte lijntjes, vernieuwing, improvisatie, kan niet bestaat niet en veel digitaal.

Er werken ruim honderdvijfenzeventig professionals in een platte organisatie, die zich steeds door ontwikkelt en de ambitie heeft om te groeien.

Kinderopvang Kindernet - Peuterspelen bij Eigenwijs Deventer

Bij Kindernet staan onze pedagogisch professionals vooraan. Zij doen het werk op de groep, zijn er voor de kinderen en zijn in contact met de ouders. Zij werken autonoom en worden geïnspireerd en gecoached door een locatiemanager en/of een pedagogisch coach. De administratieve ondersteuning vindt plaats vanuit het Centraal Bureau in Warnsveld.

We zoeken een leuke, enthousiaste & betrokken collega voor 24-32 uur per week voor onze locatie het Centrum en/of het Kindcentrum St. Jozef in Aalten. Wil je meer of minder werken? In overleg is er veel mogelijk en alles is bespreekbaar.

De locatie het Centrum aan de Haartsestraat kent naast de BSO, een groep kinderdagopvang en er wordt gewerkt in horizontale groepen. Naast de babygroep heeft de locatie een specifieke peutergroep, waar peuters met een VE-indicatie een ontwikkelingsgericht VE-aanbod krijgen aangeboden.
Op het kindcentrum St. Jozef werken de teams van de kinderopvang nauw samen met het team van de basisschool en wordt er gewerkt aan de doorgaande ontwikkellijn en aan een gezamenlijk pedagogisch klimaat. Naast één verticale groep (0-4 jaar) verzorgen wij na schooltijd en in de schoolvakanties de buitenschoolse opvang.

We zoeken een collega, die echt het verschil wil en kan maken voor en met kinderen. Als jij kinderen een veilige en vertrouwde omgeving kunt bieden én als jij het een uitdaging vindt om kinderen onvergetelijke herinneringen te bezorgen… Dan is dit dé baan voor jou, want zeg nou eens eerlijk, wie wil dit nu niet?

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een goed salaris en een prima reiskostenvergoeding
 • Een aantrekkelijke regeling voor de opvang van je eigen kinderen op één van de locaties van Kindernet
 • 6 weken vakantie om inspiratie op te doen en je batterij weer op te laden
 • Een baan bij de leukste werkgever met mooie opvanglocaties
 • Ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling
 • Veel vrijheid om binnen de kaders autonome keuzes te maken
 • Korte lijntjes, snel schakelen en altijd in voor iets nieuws!
 • Een aanstelling voor voorlopig één jaar, daarna mogelijk voor onbepaalde tijd.

En uiteraard:

 • Arbeidsvoorwaarden op basis van CAO Kinderopvang
 • Inschaling in schaal 6 (van € 2.539,00 tot € 3.489,00 per maand) bij volledig dienstverband.

Wij zoeken jou als je…

 • Graag samenwerkt met leuke collega’s op een vaste groep op een ruime locatie met heel veel mogelijkheden in Aalten
 • Kinderen elke dag weer een onvergetelijke dag weet te bezorgen
 • Stevig in je schoenen staat, weet wat je wilt en kunt.
 • In het bezit bent van een VVE- certificaat

Wat neem je mee?
Om bij Kindernet aan de slag te kunnen zoeken we een collega, die naast een diploma pedagogisch medewerker niveau 3 of 4, met een groot hart voor kinderen en hen meeneemt op avontuur. Als je ook nog in het bezit bent van een VVE-certificaat worden we helemaal blij en dan maken we graag snel met je kennis!

Ben jij die nieuwe collega?
Dan ontvangen we jou met open armen voor een nadere kennismaking. We kijken samen met jou wat het beste bij je past en hoeveel uur je wilt/kunt werken. Wij staan te springen om je komst. Reageer dus direct op deze vacature en stuur ons je motivatiebrief en cv.

Interesse in deze functie?
Wacht dan niet te lang en stuur je cv en motivatie.

Heb je een vraag over één van de vacatures of over het werken bij Kindernet?
Neem dan gerust even contact via (0575) 533 800 of per mail hr@kdvkindernet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.