Binnenkort:
Ut Trepke

Binnenkort:
Ut Trepke

Binnenkort maken locatie van Ut Trepke in Voorst en Empe onderdeel uit van Kindernet.

Sinds kort maken de locatie van Ut Trepke in Voorst en Empe onderdeel uit van Kindernet. Samen met het team van Ut Trepke werken we de komende periode aan een zorgvuldige overgang.

Ut Trepke locatie Empe is gevestigd in een woonhuis aan de Meeuwenbergweg 2, 7399 AN te Empe. Het woonhuis bevindt zich in het buitengebied waar de kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer.  Tevens is er een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

Ut Trepke locatie Voorst is gevestigd aan de  Rijksstraatweg 87 te Voorst. Alle groepen zijn huiselijk ingericht en hebben een eigen uitgang naar de tuin. Er is een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

Wij doen ons best om de locaties en hun aanbod zo snel mogelijk onderdeel te laten zijn van deze website. Tot die tijd kunt u voor meer informatie nog een kijkje nemen op https://www.ut-trepke.nl/

Via onderstaande knop kunt u wel al een rondleiding aanvragen en ook onze afdeling planning helpt u graag verder als u vragen heeft.

Deel het verhaal van KDV Kindernet

Deel het verhaal van KDV Kindernet