Kinderdagverblijf
De Ontdektuin

Kinderdagverblijf
De Ontdektuin

De Ontdektuin: Een kinderdagverblijf grenzend aan de Wijk Steenbrugge Deventer

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf dichtbij Diepenveen of de wijk Steenbrugge, kom dan zeker kijken bij ons kinderdagverblijf De Ontdektuin. Ook KDV de Binnentuin ligt nabij deze buurt. Genoeg keuze dus voor ouders.

De Ontdektuin heeft huiselijke groepsruimtes in het clubgebouw van VV Ijsselstreek: één voor de allerkleinsten van 0 jaar, een voor de eenjarige dreumesen en een peutergroep.

Op de peutergroep werken en spelen wij in periodes van 4-6 weken volgens thema’s. Tijdens het thema worden peutergerichte activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld rondom het thema winter. Dan gebruiken we boekjes en vertelplaten over schaatsen en ijs, knutselen wij sneeuwpoppen én zo mogelijk maken wij een uitstapje op de slee. Alles is gericht om het kind spelend te laten ontdekken en ontwikkelen.

Bijzonder aan deze locatie is de grote buitenruimte. De ontwerper van de speelplaats van de Ulebelt (kinderboerderij en milieucentrum van Deventer) heeft ook voor onze locatie een ontwerp gemaakt. In het eerste kwartaal van 2024 wordt de ontdek- en verwondertuin aangelegd, met zand- en waterplaats, fruitbosje en babyspeelplek en ik-leer-lopen-paaltjes. Tot die tijd maken wij uitstapjes met onze Kiddybus in de nabije omgeving en rijden wij op peuterfietsjes op het speelplein of doen kringspelletjes buiten.

Onze kokkin verzorgt ’s middags een gezonde warme maaltijd voor de kinderen. Ze vinden het heerlijk!

Een fantastisch team van betrokken professionals staat voor u en uw kind klaar. Zij vinden het belangrijk om een veilige en vertrouwde opvang te creëren waar medewerkers, ouders en vooral kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Kom gerust langs voor een rondleiding. Graag maken wij hiervoor tijd en ruimte in onze agenda.
Vandaar dat wij het fijn vinden als u hiervoor een rondleiding aanvraagt.

Gegevens

Borgelerdijk 4
7415 ZN Deventer

LRK 331123988

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
Gesloten
Gesloten

Gegevens

Borgelerdijk 4
7415 ZN Deventer

LRK 331123988

Openingstijden

Maandag: 06:45 – 18:15
Dinsdag: 06:45 – 18:15
Woensdag: 06:45 – 18:15
Donderdag: 06:45 – 18:15
Vrijdag: 06:45 – 18:15
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Welkom ouders bij De Ontdektuin!

Ik ben Noëlle en werk als locatiemanager bij het kinderdagverblijf de Ontdektuin. Een kleinschalige locatie waar geborgenheid van de kinderen op één staat. Dat zie je direct als je binnenloopt in de knusse tuin met natuurlijke speelelementen, de zandbak en een binnenplaatsje voor de allerkleinsten.

Samen met een fantastisch team zorgen we voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een kleinschalige locatie, waar we kijken naar de behoefte en ontwikkeling van elk kind, want ieder kind is uniek.

Elke dag bieden wij afwisselende activiteiten aan zoals voorlezen, knutselen rondom een thema, tot bewegen en dansen op muziek. Er zijn laarsjes voor alle kinderen, dus ook na een regenbui kunnen we buiten spelen in de tuin of maken we een uitstapje naar de eendjes.

Locatiemanager Noell
Locatiemanager Noëlle

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

“We spelen veel buiten. Kinderen mogen bij ons ook vies worden. Trek uw kind dus niet de beste kleren aan.”

Noëlle, locatiemanager