Kindcentrum
De Binnentuin

Kinderdagverblijf
De Binnentuin

De Binnentuin: Een kinderdagverblijf in de Wijk Borgele Deventer

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf in de wijk Borgele, kom dan zeker kijken bij ons kinderdagverblijf De Binnentuin. Ook KDV de Ontdektuin ligt nabij deze buurt. Genoeg keuze dus voor ouders.

De Binnentuin heeft twee huiselijke groepsruimtes in wijkcentrum de Schalm: één voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en een peutergroep. De samenwerking met het wijkcentrum geeft ons de kans om ook kennis te maken met allerlei activiteiten, en bijvoorbeeld ook met muziekinstrumenten. Dit geeft kleur aan de dag van onszelf en de wijkbewoners!

Op de peutergroep werken en spelen wij volgens een speciaal peuterprogramma Piramide Voor- en Vroegschoolse Educatie aan (VVE) dat gedurende 4-6 weken aansluit bij een speciaal thema. Tijdens dit thema worden peutergerichte activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld rondom het thema voorjaar. Dan gebruiken we boekjes en vertelplaten over bloembollen, als tulp en krokus, knutselen wij jonge dieren of brengen we een bezoekje aan de lammetjes. Alles is gericht om het kind spelend te laten ontdekken en ontwikkelen.

Bijzonder aan deze locatie is de binnentuin, een heerlijk binnenplaatsje voor de baby’s en dreumesen. Vandaar ook de naam! Aangrenzend spelen en balanceren de peuters op de houten balken en ontdekken ze van alles in het gras of de zandbak.

Graag maken wij ook wandelingen door het aangrenzende park of kopen wij samen brood bij de bakker aan de overkant.

Onze kokkin verzorgt ’s middags een gezonde warme maaltijd voor de kinderen. Ze vinden het heerlijk!

Een professioneel betrokken team staat voor u en uw kind klaar. Zij vinden het belangrijk om een veilige en vertrouwde opvang te creëren waar medewerkers, ouders en vooral kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Kom gerust langs voor een rondleiding. Graag maken wij hiervoor tijd en ruimte in onze agenda. Vandaar dat wij het fijn vinden als u hiervoor een rondleiding aanvraagt.

Bekijk de locatie

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf in de wijk Borgele, kom dan zeker kijken bij Kinderdagverblijf De Binnentuin.

“We spelen veel buiten. Kinderen mogen bij ons ook vies worden. Trek uw kind dus niet de beste kleren aan.”

Noëlle, locatiemanager

Gegevens

Dreef 1
7414 EA Deventer

binnentuin@kdvkindernet.nl
LRK 207612882

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
Gesloten
Gesloten

Gegevens

Dreef 1
7414 EA Deventer

binnentuin@kdvkindernet.nl
LRK 207612882

Openingstijden

Maandag: 06:45 – 18:15
Dinsdag: 06:45 – 18:15
Woensdag: 06:45 – 18:15
Donderdag: 06:45 – 18:15
Vrijdag: 06:45 – 18:15
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Welkom ouders bij De Binnentuin!

Ik ben Noëlle en werk als locatiemanager bij het kinderdagverblijf de Binnentuin. Een kleinschalige locatie waar geborgenheid van de kinderen op één staat. Dat zie je direct als je binnenloopt in de knusse tuin met natuurlijke speelelementen, de zandbak en een binnenplaatsje voor de allerkleinsten.

Samen met een fantastisch team zorgen we voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een kleinschalige locatie, waar we kijken naar de behoefte en ontwikkeling van elk kind, want ieder kind is uniek.

Elke dag bieden wij afwisselende activiteiten aan zoals voorlezen, knutselen rondom een thema, tot bewegen en dansen op muziek. Er zijn laarsjes voor alle kinderen, dus ook na een regenbui kunnen we buiten spelen in de tuin of maken we een uitstapje naar de eendjes.

Locatiemanager Noell
Locatiemanager Noëlle

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Sfeerimpressie
De Binnentuin