Kindcentrum
De Binnentuin

Kinderdagverblijf
De Binnentuin

De Binnentuin: Een kinderdagverblijf in de Wijk Keizerslanden Deventer

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf in de wijk Keizerslanden, kom dan zeker kijken bij ons kinderdagverblijf De Binnentuin. Ook Kindcentrum ’t Nestje ligt in deze buurt. Genoeg keuze dus voor ouders.

De Binnentuin kent drie groepen: een baby-, dreumes- en een peutergroep. Ook bieden wij op de peutergroep Voor- en Vroegschoolse Educatie aan (VVE).

Bijzonder aan deze locatie is de binnentuin. Vandaar ook de naam! Je verwacht het eigenlijk niet. Een heerlijke plek waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Onze kokkin verzorgt ’s middags een gezonde warme maaltijd voor de kinderen. Ze vinden het heerlijk!

Het vaste team pedagogisch professionals staat voor uw kind en u klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding. Graag maken wij hier tijd en ruimte in onze agenda, vandaar dat wij het fijn vinden dat u hiervoor een afspraak maakt.

Bekijk de locatie

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf in de wijk Keizerslanden, kom dan zeker kijken bij Kinderdagverblijf De Binnentuin.

“We spelen veel buiten. Kinderen mogen bij ons ook vies worden. Trek uw kind dus niet de beste kleren aan.”

Bapke, locatiemanager

Gegevens

H.G Gooszenstraat 3
7415 CL Deventer

binnentuin@kdvkindernet.nl
LRK 202233352

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
Gesloten
Gesloten

Gegevens

H.G Gooszenstraat 3
7415 CL Deventer

binnentuin@kdvkindernet.nl
LRK 202233352

Openingstijden

Maandag: 06:45 – 18:15
Dinsdag: 06:45 – 18:15
Woensdag: 06:45 – 18:15
Donderdag: 06:45 – 18:15
Vrijdag: 06:45 – 18:15
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Welkom ouders bij De Binnentuin!

Ik ben Bapke en werk als locatiemanager bij het kinderdagverblijf de Binnentuin. Een kleinschalige locatie waar geborgenheid van de kinderen op één staat. Dat zie je direct als je binnenloopt in de knusse tuin met een natuurlijke speeltunnel en de zandbak onder de grote boom.

Ik werk met heel veel plezier al ruim 23 jaar binnen de kinderopvang en geniet iedere dag van mijn afwisselende baan.

Samen met een fantastisch team zorgen we voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een kleinschalige locatie, waar we kijken naar de behoefte en ontwikkeling van elk kind, want ieder kind is uniek.

Elke dag bieden wij afwisselende activiteiten aan zoals voorlezen, knutselen rondom een thema, tot bewegen en dansen op muziek. Er zijn laarsjes voor alle kinderen, dus ook na een regenbui kunnen we buiten spelen in de tuin of maken we een uitstapje naar de eendjes.

Bapke van KDV Kindernet Eigenwijs en BSO Rivierenwijk
Locatiemanager Bapke

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Sfeerimpressie
De Binnentuin