Bent u op zoek naar unieke en kleinschalige buitenschoolse opvang? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Buitenschoolse opvang (BSO) in Bussloo (gemeente Voorst)? Of neem alvast even een kijkje op onze website.

In basisschool St. Martinus in Bussloo (Voorst)  vindt u buitenschoolse opvang Martinus. Een kleinschalige BSO-locatie, voor 4 tot en met 12 jarigen, in een groene omgeving omringd door bos en weiland. Met rust en ruimte om volop te kunnen spelen en te ontdekken in een natuurlijke omgeving.

Vooralsnog in de locatie open open op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende belangstelling kunnen wij onze deuren ook op andere dagen openen. Op onze BSO-locaties werken wij met DoenKids. Met DoenKids hebben de pedagogisch professionals toegang tot duizenden activiteiten en allerlei uitdagende activiteitenprogramma’s. Kinderen hoeven zich dus niet te vervelen.

Ook op deze locatie werken betrokken en bevlogen pedagogisch professionals. Tot slot is ook prettig om te weten dat ons uurtarief zeer voordelig is!

BSO Martinus
Bussloo (gemeente Voorst)

Buitenschooldse opvang Martinus
Kindernet - BSO de Scheperstee
Flexibele opvang
Rotterdam Kindernet
Samenwerking met onderwijs (IKC)