Demissionair staatssecretaris Toeslagen en Douane
bezoekt  Kindernet!

Kindcentrum de Bloementuin en Kindcentrum de Peutertuin heten haar van harte welkom!

Demissionair staatssecretaris Aukje de Vries kwam maandag 28 augustus op werkbezoek bij de Bloementuin en de Peutertuin in Doetinchem. BK-bestuurslid en directeur van Kindernet Selma Ozkan ontvingen de staatssecretaris bij Kindcentrum de Bloementuin, een locatie naast het Slingelandziekenhuis. De staatssecretaris nam uitgebreid de tijd om met de pedagogisch professionals en de kinderen te praten en hun mooie geschenken in ontvangst te nemen.
In het kielzog van de staatssecretaris volgde een delegatie van de Dienst Toeslagen, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en van Brancheorganisatie Kinderopvang.
Met een rondleiding op twee locaties en een lunch voerde de delegatie informele gesprekken over de uitdagingen van het ondernemerschap, het huidige toeslagenstelsel, de toeslagaffaire en de toekomst van de kinderopvang. Ook kinderopvang op de BES-eilanden was onderwerp van gesprek. Kindernet is één van de deelnemende organisaties die hieraan meewerkt. In september gaan er weer een aantal medewerkers naar Bonaire.
Een leerzaam bezoek over mensen aan beide kanten van het systeem, verbinding met ouders en de professionaliteit van de kinderopvang. Dank voor jullie komst naar de Achterhoek!

Foto: Staatssecretaris neemt schilderij van de kinderen in ontvangst

Deel het verhaal van KDV Kindernet