Nieuwe locatie op basisschool de Scheperstee in Warnsveld

Nieuwe locatie op basisschool de Scheperstee in Warnsveld

Nieuwe locatie op basisschool de Scheperstee in Warnsveld

Na de Kerstvakantie openen wij onze nieuwe locatie op basisschool de Scheperstee in Warnsveld.  We starten op deze locatie met peuteropvang én de buitenschoolse opvang en geven in het nieuwe jaar, samen met het onderwijsteam van de Scheperstee, vorm aan onze toekomstige samenwerking.

Vanaf 9 januari openen wij onze deuren. Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen van half 9 tot half 1 (inclusief de broodmaaltijd), tijdens de schoolweken, 2 tot 4 ochtenden per week opvang afnemen. Ook peuters met een VE-indicatie kunnen van onze peuteropvang gebruik maken. Op deze groep besteden wij extra aandacht aan de wereld om ons heen, werken wij met thema’s. Voor deze peuteropvang stelt de gemeente Zutphen voor peuters vanaf 2 jaar subsidie/een financiële bijdrage beschikbaar.

De buitenschoolse opvang zien wij als ‘vrije tijd’. Na een inspannende schooldag of in de schoolvakantie zorgen wij voor een uitdagend activiteitenaanbod. Kinderen hebben bij alle activiteiten en speelmogelijkheden eigen keuze. Er worden elke dag diverse activiteiten aangeboden waar de kinderen uit kunnen kiezen. We zijn in ieder geval iedere dag buiten, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zoveel mogelijk in aanraking komen met de natuur en genoeg beweging en frisse lucht krijgen. De interactie met en tussen kinderen vinden we ook erg belangrijk. Samen spelen, nieuwe dingen ontdekken en avonturen beleven. Ook is uw kind welkom als hij/zij op een andere basisschool zit dan de Scheperstee. Alle kinderen worden door onze eigen medewerkers bij school of in de klas opgehaald. De kinderen worden geplaatst in vaste groep en zo zien zij elke dag hun vaste vriendjes en onze vaste medewerkers.

Op 14 december sluiten wij aan bij de inloop dag van school en kunt u alvast een kijkje komen nemen in onze nieuw ingerichte groepsruimtes. Wilt u zich al gelijk (uiteraard geheel vrijblijvend) inschrijven, dan is dit mogelijk via onze website. Heeft u nog vragen of is iets niet duidelijk genoeg? Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers van Planning & klantcontacten zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 09.00 tot 13.00 uur en per mail op planning@kdvkindernet.nl

Graag tot 14 december. Wij kijken uit naar de komst van u én uw kind(eren)!

Deel het verhaal van KDV Kindernet

Deel het verhaal van KDV Kindernet