Locatie Rotterdam overgedragen aan Kinderopvang KidzGlobe

Locatie Rotterdam overgedragen aan Kinderopvang KidzGlobe

Locatie Rotterdam, KDV De Peutertuin/BSO Kidstuin overgedragen aan Kinderopvang KidzGlobe

Per 1 april is onze locatie in Rotterdam in goede handen bij Neroz Sadek, directeur Kinderopvang KidzGlobe

Afgelopen jaren werd steeds duidelijker dat de afstand tussen het servicebureau van Kindernet (in het oosten van Nederland) en de collega’s onderling, de verdere groei en ontwikkeling van de Peutertuin en de Kidstuin in de weg stond. Daarom hebben we ervoor gekozen om een samenwerking met kinderopvangorganisatie KidzGlobe aan te gaan. Neroz Sadek gaat in samenwerking met Kindernet, de locatie in Rotterdam “op de kaart” zetten.

Selma Özkan:
“Ook de verdergaande samenwerking met basisschool Wereldwijs kan hierdoor nog verder versterkt worden en mogelijk uitgroeien naar een Integraal Kindcentrum (IKC). In feite verandert er voor de kinderen en ook voor de ouders feitelijk niets.”

Neroz:
“Ik ben enorm blij – en stiekem ook wel trots – dat Kindernet Holding en het managementteam van Kindernet mij het vertrouwen hebben gegeven om als directeur aan de slag te gaan. De komende periode staat voor mij in het teken van verbinding maken en luisteren. Ik sta open voor ouders en andere betrokkenen om te luisteren naar wat zij mij te vertellen hebben. Voor mij is dit belangrijk om een goed beeld te kunnen vormen en de weg naar een nóg betere kinderopvang organisatie mogelijk te maken.”

Kidz-Globe-logo

Deel het verhaal van KDV Kindernet

Deel het verhaal van KDV Kindernet