Kinderdagverblijf
’t Nestje

Kinderdagverblijf
’t Nestje

Kinderdagverblijf in de wijk Voorstad van Deventer

Als u op zoek bent naar een bijzonder kinderdagverblijf in de wijk Voorstad van Deventer, bent u bij ’t Nestje aan het juiste adres. Een kinderdagverblijf in een prachtig monumentaal pand, waar u echt uw ogen uitkijkt! Ook de wijk Keizerslanden, het Centrum en Rollecatekwartier vindt u in de directe omgeving.

Sfeervol is het zeker, maar het fantastische team van ’t Nestje maakt deze locatie pas echt geweldig! En de achterkant van het pand wordt flink verbouwd. Wat daar komt? Een uniek concept dat nog niet bestaat binnen de kinderopvang in Nederland.

’t Nestje bestaat uit drie groepen kinderdagopvang, we kennen hier zowel horizontale als deels verticale groepssamenstelling. Doorplaatsing is mede afhankelijk van de ontwikkeling van het kind en de groepssamenstelling. Gezien de bezetting van deze locatie is flexibele opvang helaas niet mogelijk.

Op de peutergroep bieden wij Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. Voor peuters van 2 tot 4 jaar is voorschoolse educatie erg belangrijk. Vooral kinderen met een (taal)achterstand komen voor deze educatie in aanmerking. Zo maken zij een goede start op de basisschool. Bij de VVE werken wij volgens een peuterprogramma waarin specifieke ontwikkelingsgebieden aandacht krijgen. Maar iedere peuter profiteert hiervan! Conform de afspraken met de gemeente Deventer is deze opvang 46 weken per jaar geopend en sluit (grotendeels) aan bij de schoolvakanties van de scholen in Deventer.

Het vaste team, van betrokken en enthousiaste pedagogisch professionals, staat elke dag weer voor uw kind en u klaar. Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Omdat wij hier voldoende tijd en aandacht aan willen schenken, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken.

Bekijk de locatie

 

Kinderopvang 't nestje Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
(0-4 jaar)
tnestje_Kindernet-Peuterspelen
Peuterspelen
(Voor- en vroegschoolse Educatie)

“Onze eigen kokkin kookt tussen de middag een gezonde warme maaltijd voor de kinderen. Ze vinden het heerlijk!”

Bapke, locatiemanager

Gegevens

Kinderdagverblijf ’t Nestje
Brinkgreverweg 184
7415 CH Deventer

0570-609070
nestje@kdvkindernet.nl
LRK: 147346137

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
Gesloten
Gesloten

Gegevens

Kinderdagverblijf ’t Nestje
Brinkgreverweg 184
7415 CH Deventer

0570-609070
nestje@kdvkindernet.nl
LRK:147346137

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 18:30
Dinsdag: 07:00 – 18:30
Woensdag: 07:00 – 18:30
Donderdag: 07:00 – 18:30
Vrijdag: 07:00 – 18:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Welkom bij ’t Nestje!

“Ik ben Bapke en werk als locatiemanager bij kindcentrum ’t Nestje. Elke dag stap ik met heel veel plezier de prachtige deuren van ’t Nestje binnen.

Samen met een fantastisch en betrokken team van pedagogisch professionals zorgen we voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Een warm nest waar wij kijken naar de behoefte en ontwikkeling van elk kind. De groepsruimtes zijn zo ingericht dat zij voldoende ruimte bieden om kinderen te laten bewegen, te ontdekken en samen te spelen. Wij werken hierbij vanuit de visie van de ruimte als 3e pedagoog. Elke dag gaan we naar buiten om de motorische ontwikkeling en creativiteit te stimuleren. Dit is een vast onderdeel van ons dagprogramma, want wij zijn van mening dat er geen slecht weer bestaat, alleen slechte kleding.

Daarbij kijken wij gericht naar wat elk kind nodig heeft om als een uniek vogeltje met 4 jaar uit te vliegen.”

Bapke van KDV Kindernet Eigenwijs en BSO Rivierenwijk
Locatiemanager
Bapke

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Sfeerimpressie
Kinderdagverblijf ’t Nestje