Kinderdagverblijf
De Bloementuin

Plan een rondleiding

Kinderdagverblijf
de Bloementuin

Plan een rondleiding

Kinderdagverblijf Doetinchem

Kinderdagverblijf de Bloementuin ligt op het terrein van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem. Ideaal dus voor ouders die hier werken en die bijvoorbeeld flexibele opvang zoeken. We trachten zoveel als mogelijk aan te sluiten op uw werkrooster. Maar ook ouders die hier niet werkzaam zijn, zijn van harte welkom met hun kind(eren).

De Bloementuin bestaat uit drie groepen kinderdagopvang. We kennen op deze locatie zowel horizontale groepen als verticale groepen. Tevens bieden wij Voor- en Vroegschoolse Educatie aan (VVE) en werken daarbij nauw samen met de Peutertuin. Deze locatie is gehuisvest nabij het kasteel achter het Slingeland ziekenhuis.

Kenmerkend aan kinderdagverblijf de Bloementuin is het vaste, betrokken en hechte team dat hier werkt. Iedere dag staan de pedagogisch medewerkers vol enthousiasme voor uw kind en u klaar op deze prachtige locatie.

Kom gerust langs voor een rondleiding, wij laten u graag de locatie zien en vertellen u dan graag meer! Wij vinden het erg prettig om hier even de tijd voor te nemen en daarom verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken.

Bekijk de locatie

Kinderdagverblijf de Bloementuin ligt op het terrein van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem.

“Het is heerlijk om met de kinderen naar het naastgelegen bos te gaan. Een uitdagende plek waar ze volop kunnen ontdekken.”

Locatiemanager Annemarie

Gegevens

Kruisbergseweg 29
7009 BL Doetinchem

0314-784331
bloementuin@kdvkindernet.nl
LRK: 399257573

GGD Inspectierapport

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
07:00 – 18:30
Gesloten
Gesloten

Gegevens

Kruisbergseweg 29
7009 BL Doetinchem

0314-784331
bloementuin@kdvkindernet.nl
LRK: 399257573

GGD Inspectierapport

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 18:30
Dinsdag: 07:00 – 18:30
Woensdag: 07:00 – 18:30
Donderdag: 07:00 – 18:30
Vrijdag: 07:00 – 18:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Welkom bij de Bloementuin!

“Ik ben Annemarie en werk als locatiemanager bij de Bloementuin. Ik geniet van elke dag bij Kindernet omdat ik al bij binnenkomst in een warm bad ben gestapt. De betrokken en vriendelijke collega’s geven je een welkom gevoel. Maar ook de kinderen komen graag naar je toe voor een praatje, zwaai of een knuffel.

Naast dat ik locatiemanager ben van de Bloementuin, stuur ik ook de Peutertuin, de Kidstuin en de Kidsgarden aan. Onderling werken deze locaties/teams daardoor dan ook veel samen.

Bij de Bloementuin gaan wij vaak met de kinderen op avontuur in de buitenlucht. Wij zitten dan ook met onze locatie dicht bij het bos dus dat is natuurlijk fantastisch. De Bloementuin werkt elke zes weken met een ander thema, elke groep gaat daar op zijn manier mee aan de slag. Een superleuke locatie!”

Locatiemanager
Annemarie

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Bereken hier uw netto kosten

Sfeerimpressie
Kinderdagverblijf De Bloementuin

Inschrijven