Kinderdagverblijf
De Binnentuin

Plan een rondleiding

Kinderdagverblijf
De Binnentuin

Plan een rondleiding

Kinderdagverblijf in de Wijk Keizerslanden Deventer

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf in de wijk Keizerslanden, kom dan zeker kijken bij Kinderdagverblijf De Binnentuin. Ook Kinderdagverblijf ’t Nestje ligt in deze buurt. Genoeg keuze dus voor ouders.

Kinderdagverblijf De Binnentuin bestaat uit drie groepen: 1 groep voor 0 tot 2 jaar, 1 groep voor 2 tot 4 jaar en 1 groep voor 0 tot 4 jaar. Ook bieden wij Voor- en Vroegschoolse Educatie aan (VVE).

Bijzonder aan deze locatie is de binnentuin. Vandaar ook de naam! Je verwacht het eigenlijk niet. Een heerlijke plek waar kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen spelen en ontdekken. Onze kokkin verzorgt ’s middags een gezonde warme maaltijd voor de kinderen. Ze vinden het heerlijk!

Het vaste team pedagogisch medewerkers staat voor uw kind en u klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend. Wat u het beste schikt. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Bekijk de locatie

Als u op zoek bent naar een gezellig kinderdagverblijf in de wijk Keizerslanden, kom dan zeker kijken bij Kinderdagverblijf De Binnentuin.

“We spelen veel buiten. Kinderen mogen bij ons ook vies worden. Trek uw kind dus niet de beste kleren aan.”

Kyra, locatiemanager

Gegevens

H.G Gooszenstraat 3
7415 CL Deventer

binnentuin@kdvkindernet.nl
LRK 202233352

GGD Inspectierapport

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
06:45 – 18:15
Gesloten
Gesloten

Gegevens

H.G Gooszenstraat 3
7415 CL Deventer

binnentuin@kdvkindernet.nl
LRK 202233352

GGD Inspectierapport

Openingstijden

Maandag: 06:45 – 18:15
Dinsdag: 06:45 – 18:15
Woensdag: 06:45 – 18:15
Donderdag: 06:45 – 18:15
Vrijdag: 06:45 – 18:15
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Welkom ouders bij De Binnentuin!

“Ik ben Kyra en werk als locatiemanager bij De Binnentuin. Het mooie aan deze locatie is dat de geborgenheid van de kinderen op één staat. Dat zie je direct als je binnenloopt in de knusse tuin met een natuurlijke speeltunnel en de zandbak onder de grote boom.

Samen vormen wij een hecht team dat plezier heeft onderling, en vooral samen met uw kind. Elke dag bieden wij afwisselende activiteiten van voorlezen, knutselen rondom een thema, tot bewegen en dansen op muziek. Er zijn laarsjes voor alle kinderen, dus ook na een regenbui spelen we in de tuin of maken we een uitstapje naar de eendjes.

Waar ik heel blij van word, zijn de smullende kindergezichten die tussen de middag genieten van een verse warme maaltijd. We horen het vaak dat de kinderen bij ons beter eten, samen gezellig met elkaar aan tafel.”

kyra
Locatiemanager Kyra

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Bereken hier uw netto kosten

Sfeerimpressie
Kinderdagverblijf De Binnentuin

Inschrijven