Buitenschoolse opvang
De Hoftuin in Doetinchem

Buitenschoolse opvang
De Hoftuin in Doetinchem

Plan een rondleiding

Nieuwsgierig geworden?
Plan gelijk een rondleiding in bij Buitenschoolse opvang De Hoftuin in Doetinchem

Plan een rondleiding

Nieuwsgierig geworden?
Plan gelijk een rondleiding in bij Buitenschoolse opvang De Hoftuin in Doetinchem

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang De Hoftuin in Doetinchem

De opvang op deze mooie nieuwe BSO locatie is gevestigd bij de Hofkerk in het centrum van Doetinchem.

Ontdekken in het lab, klussen en schilderen in het atelier, koken en een potje poolen in het kindercafé of dansen en schminken in theater. Dit is een greep uit alle mogelijkheden die de inrichting van de locatie biedt.

Na schooltijd worden de kinderen opgehaald van school en naar de BSO gebracht. Hiervoor werken wij samen met een taxibedrijf en vervoeren wij kinderen zelf met de Gocabs. Een Gocab is een bakfiets waar 6 tot 8 kinderen veilig in vervoerd kunnen worden.

Samen starten we de middag met een kopje thee en fruit aan tafel. De kinderen ontmoeten elkaar in hun vaste groep en nemen met de pedagogisch professional de dag door. Daarna kiezen de kinderen wat ze graag willen gaan doen. De pedagogisch professionals zorgen altijd voor een rijk aanbod. Er is ruimte voor rust, een spelletje aan tafel, voor actief sporten en bewegen en voor natuur en buiten zijn. Maar ook aan de creatieve doener of denker wordt gedacht. We willen kinderen hun talenten laten ontdekken. De oudere kinderen hebben hun eigen mooie ruimte om zich terug te trekken en activiteiten te doen.

Deze locatie is alle middagen van de week geopend. Het vaste team van pedagogisch professionals staat voor je kind en je klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding. Graag besteden wij hier even tijd en aandacht aan, dus vinden wij het fijn als u hiervoor een afspraak maakt.

Contactgegevens BSO de Hoftuin

Hofstraat 34
7001 CD Doetinchem

hoftuin@kdvkindernet.nl

LRK: 231006159

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag:

  • Openingstijden ma-vrij 14.00 – 18.30 uur
  • Voorschoolse opvang is mogelijk in overleg
Welkom ouders bij BSO Natuur Avontuur

Als locatiemanager sta ik samen met het team klaar om er elke keer weer een fijne dag van te maken voor de kinderen. Een huiselijke plek waar de kinderen zich veilig en fijn voelen is voor mij heel belangrijk. Daarnaast proberen wij bij de Hoftuin de kinderen met veel verschillende gebieden in aanraking te laten komen. Er is hier voor iedereen wat te doen en wie weet ontdek jij op de Hoftuin wel jouw talent!

Wij werken samen met de locaties in de buurt en we gaan er graag op uit in de natuur of andere mooie plekken.

Locatie manager
Tom Bisselink
Ben je benieuwd naar onze opvang en wil je de sfeer zelf komen ervaren?
Vraag dan een rondleiding aan bij BSO de Hoftuin in Doetinchem.

Schrijf je kind
in bij
KDV Kindernet!