BSO Actief
(Rivierenwijkschool)

BSO 
Actief

Buitenschoolse opvang Actief

Deze leuke, actieve buitenschoolse opvang locatie is gehuisvest in de Rivierenwijkschool in Deventer. Samen vormen wij een kindcentrum met de Rivierenwijkschool.

Het is een prachtige locatie met een grote buitenruimte met veel (buiten)speelmogelijkheden. Naast onze eigen ruimte in het kindcentrum, maken we gebruik van de centrale hal en sportlokaal van de school. Voor kinderen die van knutselen en creativiteit houden én voor de sportievelingen hebben we mooi aanbod aan diverse activiteiten.

Deze locatie is alle middagen van de week geopend. Bij minder dan 5 kinderen en in schoolvakanties of op schoolvrije dagen maken we gebruik van BSO de Boomhut. Deze is gehuisvest in kindcentrum de Bostuin in Colmschate.

Het vaste team van pedagogisch professionals staan voor uw kind en u klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding.  Graag besteden wij hier even tijd en aandacht aan, dus vinden wij het fijn als u hiervoor een afspraak maakt.

Gegevens

Zaanstraat 1
7417 WN Deventer

06-20655684
actief@kdvkindernet.nl

LRK 924189083

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

14:00 -18:00
14:00-18:00
14:00-18:00
14:00-18:00
14:00-18:00

Gesloten
Gesloten

Welkom ouders bij Buitenschoolse opvang Actief
in de Rivierenwijkschool!

Ik ben Bapke en ik ben de locatiemanager van BSO Actief. Samen met het team van de Rivierenwijkschool vormen wij een kindcentrum in ‘de Rivierenwijk’. De locatie heeft een geweldige buitenruimte, maar ook kunnen wij gebruik maken van de centrale hal en het sportlokaal van de school.

Ik werk met heel veel plezier ruim 23 jaar binnen de kinderopvang en geniet iedere dag van mijn afwisselende baan.

Samen met een fantastisch team zorgen we voor opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar waar we kijken naar de behoefde en ontwikkeling van elk kind. Voor kinderen die van knutselen en creativiteit houden en voor de sportievelingen hebben we een mooi aanbod van diverse (buiten)activiteiten aan.

Bapke van KDV Kindernet Eigenwijs en BSO Rivierenwijk
Locatiemanager
Bapke

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

“We spelen veel buiten. Op het plein van het kindcentrum
hebben kinderen alle ruimte
.”