Kinderopvang Kindernet
Net even anders

Kinderopvang Kindernet
Net even anders

Spelen en samen herinneringen maken. KDV Kindernet biedt kinderdagopvang, peuterspelen en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Wil je meer weten over alle opvang soorten die KDV Kindernet aanbied?
Klik hier om meer te lezen.

Buitenschoolse opvang - De Achtsprong in Zutphen

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Net even anders

Wij willen als eerste natuurlijk dat uw kind een fijne tijd heeft bij ons.
Dat uw kind zich goed voelt, met plezier bij ons komt en dan we samen herinneringen maken. Maar ook weten wij hoe lastig het soms kan zijn om alles goed te regelen én alles goed te doen. Daarom willen wij u zoveel als mogelijk ‘ontlasten’. U heeft het vaak al druk genoeg! Daarom bieden wij op sommige locaties een warme maaltijd aan of een kop koffie-to-go. Ook willen wij u ondersteunen door, als u dat wilt, een partner in de opvoeding te zijn. U kunt met ons praten over uw kind en wij kunnen dan onze ervaringen met u delen.

Bij Kindernet werken professionals. Onze pedagogisch professionals hebben allemaal een diploma pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 en zij zijn in het bezit van een certificaat Kinder-EHBO. Daarnaast hebben we babyspecialisten en VE-specialisten en heeft Kindernet twee pedagogisch beleidsmedewerkers en -coaches in dienst. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor uw (pedagogische) vragen!

Net even anders dus.