Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen professional voor onze Locatie; “DE BINNENTUIN”

Vacature Pedagogisch Professional voor 26 uur per week.
Locatie ‘De Binnentuin’ in Deventer.

 

Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen professional voor onze Locatie; “DE BINNENTUIN”.
Voor 26 uur per week. (meer uren zijn bespreekbaar)

De Binnentuin is vorig jaar december geopend in Deventer en heeft twee huiselijke groepsruimtes in wijkcentrum de Schalm: één voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en een peutergroep. De samenwerking met het wijkcentrum geeft ons de kans om ook kennis te maken met allerlei activiteiten, en bijvoorbeeld ook met muziekinstrumenten. Dit geeft kleur aan de dag van onszelf en de wijkbewoners!

Op de peutergroep werken en spelen wij volgens een speciaal peuterprogramma Piramide Voor- en Vroegschoolse Educatie aan (VVE) dat gedurende 4-6 weken aansluit bij een speciaal thema.

We zoeken een collega, die echt het verschil wil en kan maken voor en met kinderen. Als jij kinderen een veilige en vertrouwde omgeving kunt bieden én als jij het een uitdaging vindt om kinderen onvergetelijke herinneringen te bezorgen… Dan is dit dé baan voor jou, want zeg nou eens eerlijk, wie wil dit nu niet?

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een goed salaris en een prima reiskostenvergoeding
 • Een aantrekkelijke regeling voor de opvang van je eigen kinderen op één van de locaties van Kindernet
 • 6 weken vakantie om inspiratie op te doen en je batterij weer op te laden
 • Een baan bij de leukste werkgever met mooie opvanglocaties
 • Ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling
 • Veel vrijheid om binnen de kaders autonome keuzes te maken
 • Invulling geven aan een nieuwe locatie
 • Korte lijntjes, snel schakelen en altijd in voor iets nieuws!
 • Een aanstelling voor voorlopig één jaar, daarna in principe voor onbepaalde tijd.

En uiteraard:

 • Arbeidsvoorwaarden op basis van CAO Kinderopvang
 • Inschaling in schaal 6 (van € 2.489,00 tot €3.421,00 per maand) bij volledig dienstverband.

Wij zoeken jou als je…

 • Graag samenwerkt met leuke collega’s op een vaste groep
 • Affiniteit hebt met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar
 • Met collega’s vorm en inhoud geven aan een (nieuwe) locatie
 • Kinderen elke dag weer een onvergetelijke dag weet te bezorgen
 • Stevig in je schoenen staat, weet wat je wilt en kunt.
 • In het bezit bent van een VVE- certificaat

Wat neem je mee?
Om bij Kindernet aan de slag te kunnen zoeken we een collega, die naast een diploma pedagogisch professional niveau 3 of 4, met een groot hart voor kinderen en hen meeneemt op avontuur. Als je ook nog in het bezit bent van een VVE-certificaat worden we helemaal blij en dan maken we graag snel met je kennis!

Bij Kindernet vangen we geen kinderen op. Wij maken herinneringen!
En dat doen we bij Kindernet echt. Daar trekken we erop uit met de kinderen, spelen we elke dag buiten, wat voor weer het ook is. Daar wordt gespeeld, gelachen, gehuild, gevochten en natuurlijk maken we het ook weer goed met elkaar.

We zijn creatief, groen, maken plezier en doen activiteiten in een groep met leeftijdsgenootjes, individueel en samen, met de echte wereld als inspiratiebron. Ook gaat wat wij doen verder dan dat. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. En zijn daardoor… net even anders.

En om dat waar te kunnen maken, hebben we een bijzondere organisatie: warme harten, verstandige hoofden, all-inclusive, flexibel beleid, veel eigen verantwoording, korte lijntjes, vernieuwing, improvisatie, kan niet bestaat niet.

Er werken ruim honderdvijfenzeventig professionals in een platte organisatie, die zich steeds door ontwikkelt en ambitie heeft om te groeien. Vanwege uitbreiding zoeken wij enthousiaste collega’s die het als een uitdaging zien om vorm en inhoud te geven aan deze locatie.

Bij Kindernet staan onze pedagogisch professionals vooraan. Zij doen het werk op de groep, zijn er voor de kinderen en zijn in contact met de ouders. Zij werken autonoom en worden geïnspireerd en gecoached door een locatiemanager en/of een pedagogisch coach. De administratieve ondersteuning vindt plaats vanuit het Centraal Bureau in Warnsveld.

Ben jij die nieuwe collega?
Dan ontvangen we jou met open armen voor een nadere kennismaking. We kijken samen met jou wat het beste bij je past en hoeveel uur je wilt/kunt werken. Wij staan te springen om je komst.

Reageer dus direct op deze vacature en stuur je motivatiebrief en cv naar hr@kdvkindernet.nl of bel voor meer informatie 0575 – 533 800

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.