2 vacatures voor de functie van locatiemanager
Doetinchem & Gaanderen
en één in
Arnhem & Doetinchem

Vacature voor de functie van locatiemanager
Doetinchem & Gaanderen
en één in
Arnhem & Doetinchem

Kinderopvang Kindernet – ‘Net even anders’

De kinderopvang die het kind in jezelf naar boven haalt en waar je zelf als kind dolgraag had gezeten! Bij Kindernet vangen we geen kinderen op: We maken samen herinneringen! Dat is Kindernet!

Kindernet is een kleinschalige kinderopvangorganisatie met diverse locaties in de Achterhoek, waar kinderen, ouders én medewerkers gezien en gehoord worden. We hebben een duidelijke pedagogische visie en wij zien de ruimte als 3e pedagoog. Hiermee stimuleren wij kinderen zich spelenderwijs te ontwikkelen. Als organisatie zijn we ondernemend, altijd in voor iets nieuws en gaan voor de beste kwaliteit.

Bij Kindernet werken ongeveer 200 medewerkers op 21 locaties in Aalten, Arnhem, Beltrum, Colmschate, Deventer, Doetinchem, Eibergen, Gaanderen, Warnsveld en in Zutphen. We hebben binnen de organisatie een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij volop aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Op onze locaties hangt een ontspannen sfeer, waardoor kinderen én medewerkers zich thuis voelen en vooral plezier hebben. Wij maken van elke dag iets bijzonders!

KDV en BSO Kindernet

Wat ga je doen?

In de functie van locatiemanager geef je leiding aan het team van de locatie(s). Je bent verantwoordelijk voor een optimale personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), voor de financiële resultaten van je locatie en voor de samenwerking met sociale partners in de omgeving. Je stuurt de medewerkers aan en coördineert de bedrijfsvoering op de locatie. Je bent voldoende gekwalificeerd om bij te springen op de groep. Ook fungeer je als aanspreekpunt voor medewerkers en gastvrouw/-heer voor ouders. Je draagt zorg voor het maken van de roosters, (mede) voorbereiden en voorzitten van overleggen en de vertaling van beleid naar de uitvoering.

Je draagt bij aan het optimaliseren van de pedagogische kwaliteit en aan de ontwikkeling van je medewerkers, door ze te coachen en de onderlinge samenwerking te stimuleren. Ook onderhoud je goede relaties met de ouders van de kinderen. Op Wis & Wierig is er een mooie uitdaging om de samenwerking met het onderwijs meer vorm en inhoud te geven.

Je wordt bij al deze werkzaamheden ondersteund door de medewerkers van het Centraal Bureau. De pedagogisch beleidsmedewerkers en -coaches hebben daarnaast een taak in de pedagogische coaching van medewerkers en het team.

Locaties met de vacatures:

 • Locatie ’t Koetshuisje
  ’t Koetshuisje is gevestigd in een fraai gerestaureerd monumentaal pand, nabij een schitterend park, in Arnhem-Noord. Dit zeer kleinschalige kinderdagverblijf biedt slechts plaats voor maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
 • Locatie Bloementuin
  Bestaat uit drie horizontale groepen kinderdagopvang met aanbod VVE in de peutergroep en bevindt zich op het terrein van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem.

2e vacature:

 • Locatie Wis & Wierig
  Bestaat uit een verticale kinderdagopvang groep en een BSO-groep en bevindt zich in basisschool Wis & Wierig in Gaanderen.
 • Locatie Kidsgarden
  Deze locatie bevindt zich nabij het stadion van de Graafschap in Doetinchem en heeft naast een BSO-groep, een babygroep en een peutergroep.

Wie ben jij?

Wij zoeken energieke en sprankelende locatiemanagers met oog voor resultaat. Je staat open voor nieuwe ideeën, bent flexibel en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een locatiemanager met een grote dosis zelfvertrouwen die verantwoordelijkheid pakt en draagt. Daarnaast ben je in staat medewerkers te motiveren en met elkaar en Kindernet te verbinden. Voldoe je daarnaast aan onderstaande kwalificaties dan komen we graag met je in contact.

 • Je beschikt over een relevante afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je bent werkzaam geweest als pedagogisch medewerker;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als leidinggevende;
 • Pedagogische kennis van opvoeding en de ontwikkeling van kinderen staat bij jou bovenaan;
 • Digitale systemen zijn voor jou geen probleem;
 • Je hebt inzicht in en kan inspelen op de marktontwikkelingen binnen de kinderopvang.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor de duur van minimaal 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een uitdagende baan voor 24 – 32 uur per week, dagen en tijden zelf in te delen;
 • Inschaling in schaal 9 (€ 2.979,- tot € 4.019,- op basis van 36 uur) van de cao Kinderopvang;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten, een eindejaarsuitkering en een ruime verlofregeling conform de cao Kinderopvang;
 • Een laptop en een telefoon;
 • Voorrangsplaatsing en kortingsregeling voor je eigen kind(eren) bij Kindernet;
 • Verschillende mogelijkheden qua opleiding en training;
 • Werken in een gezellige, warme en informele sfeer.

Interesse in deze functie?
Wacht dan niet te lang en stuur je cv en motivatie.

Heb je een vraag over één van de vacatures of over het werken bij Kindernet?
Neem dan gerust even contact met Yolanda Bensink, operationeel manager, via (0575) 533 800 of per mail y.bensink@kdvkindernet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.