BSO
Rivierenwijk

Plan een rondleiding

BSO
Rivierenwijk

Plan een rondleiding

Buitenschoolse opvang Rivierenwijk

Deze leuke buitenschoolse opvang is gesitueerd in de Rivierenwijkschool in Deventer. Samen vormen wij kindcentrum Rivierenwijk.

Het is een prachtige locatie met een grote buitenruimte met veel speelmogelijkheden. Naast onze eigen ruimte in het kindcentrum, maken we gebruik van de centrale hal en sportlokaal van de school. Voor kinderen die van knutselen en creativiteit houden én voor de sportievelingen bieden we mooi aanbod van activiteiten.

Deze locatie is op dinsdag en donderdag geopend. Op de andere dagen en in vakanties maken we gebruik van locatie BSO Eigenwijs.

Het vaste team pedagogisch medewerkers staan voor uw kind en u klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend. Wat voor u het beste uitkomt. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Gegevens

Zaanstraat 1
7417 WN Deventer

06-20655684
eigenwijs@kdvkindernet.nl

LRK 924189083

GGD Inspectierapport

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

BSO Eigenwijs
14:00 -18:00
BSO Eigenwijs
14:00-18:00
BSO Eigenwijs
Gesloten
Gesloten

“We spelen veel buiten. Op het plein van het kindcentrum
hebben kinderen alle ruimte
.”

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Bereken hier uw netto kosten