BSO
Rivierenwijk

Plan een rondleiding

BSO
Rivierenwijk

Plan een rondleiding

Buitenschoolse opvang Rivierenwijk

Deze leuke buitenschoolse opvang is gesitueerd in de Rivierenwijkschool in Deventer. Samen vormen wij kindcentrum Rivierenwijk.

Het is een prachtige locatie met een grote buitenruimte met veel speelmogelijkheden. Naast onze eigen ruimte in het kindcentrum, maken we gebruik van de centrale hal en sportlokaal van de school. Voor kinderen die van knutselen en creativiteit houden én voor de sportievelingen bieden we mooi aanbod van activiteiten.

Deze locatie is alle dagen geopend. Bij minder dan 5 kinderen en in vakanties of op schoolvrije dagen maken we gebruik van locatie BSO Eigenwijs.

Het vaste team pedagogisch medewerkers staan voor uw kind en u klaar. Kom gerust langs voor een rondleiding. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend. Wat voor u het beste uitkomt. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Gegevens

Zaanstraat 1
7417 WN Deventer

06-20655684
eigenwijs@kdvkindernet.nl

LRK 924189083

GGD Inspectierapport

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 

14:00 -18:00
14:00-18:00
14:00-18:00
14:00-18:00
14:00-18:00

Gesloten
Gesloten

Welkom ouders bij Buitenschoolse opvang Rivierenwijk!

Ik ben Bapke en werk als locatiemanager bij BSO Rivierenwijk. Samen vormen wij kindercentrum de Rivierenwijk. De locatie heeft een geweldige buitenruimte, maar ook kunnen wij gebruik maken van de centrale hal en het sportlokaal van de school.

Ik werk met heel veel plezier ruim 22 jaar binnen de kinderopvang en geniet iedere dag van mijn afwisselende baan.

Samen met een fantastisch team zorgen we voor opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar waar we kijken naar de behoefde en ontwikkeling van elk kind. Voor kinderen die van knutselen en creativiteit houden en voor de sportievelingen bieden we een mooi aanbod van activiteiten aan.

Bapke van KDV Kindernet Eigenwijs en BSO Rivierenwijk
Locatiemanager
Bapke

Bereken direct uw kosten

Wat kost kinderopvang? Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Logisch ook. Als ouder wilt u tenslotte weten waar u aan toe bent.

Speciaal daarom hebben wij een kosten calculator. Zo weet u precies wat uw netto kosten kinderopvang per maand zijn. Wel zo prettig!

Bereken hier uw netto kosten

“We spelen veel buiten. Op het plein van het kindcentrum
hebben kinderen alle ruimte
.”

Inschrijven